sábado, 9 de mayo de 2015


Març

El fort vent que fa en el mes de març ens convenía per anar a la platja i passar la tarda aquí jugant amb l’estel. També vam portar a la germana petita de Fabi, Eliza. Aquesta tarda ens vam riure moltíssim. Ja és posava el sol, quan vam decidir anar a casa :)




Sabia que a la Fabi li agradaven els cavalls. Em va esmentar que al seu país solia muntar els cavalls del seu avi. Vaig pensar que li agradaria recordar aquests moments. Per tant, un dia la vaig portar a l'hípica de Palamós. Vam fer una ruta pels camps, pel bosc, i ens va encantar a les dues. Vam ser acompanyades per un guia molt amable que ens contestava a totes les preguntes que teníem. A més ens explicava històries basades en la seva experiència amb els cavalls. Va ser un passeig molt divertit, agradable i enriquidor.



Vam decidir anar a veure la pel·lícula: Ventafocs. Vam convidar a la Eliza, i les tres vam gaudir juntetes de la pel·lícula. Crec que aquesta tarda ens vam convertir totes en unes princeses. No va ser només la pel·lícula el que ens va agradar, sinó en sortir, Eliza no parava de cantar la cançó de la pel·lícula. Fins arribar a casa, ja ens la cantàvem totes :)



No hay comentarios:

Publicar un comentario