domingo, 29 de marzo de 2015


Febrer

Els dies freds de pluja ve de gust quedar-se a casa. Almenys nosaltres dues vam votar per aquesta opció. Ens vam quedar a casa fent manualitats. Aquesta vegada hem fet un cubell de paper. Però no és un cubell qualsevol. Està fet de 8 cubets petits que formen un gran. Aquest es pot girar, obrir, doblegar i decorar amb unes fotos, dibuixos o textos. Per tant pot acabar sent un cub màgic ple de records o missatges ... :)




Ens faltava per visitar el poble Calonge. Vam decidir passar la tarda aquí. Passejant pels carrers ens acompanyava la música de carnaval. Vam visitar el centre del poble, el castell i la plaça. Quan vam acabar la ruta, vam aprofitar per mirar a les carrosses i totes les disfresses.





Voliem gaudir els primers dies calents d'aquest any en la platja. Per tant, vam donar una benvinguda al sol des de la platja de Sant Feliu de Guíxols. Vam passejar per la platja fins arribar al port. Al passeig marítim es sentia a diversos idiomes i als nens que estaven gaudint dels primers partits de bàsquet i dels gronxadors de la platja. Després vam visitar el centre del poble i el Monestir. Per aprofitar la tarda al màxim, vam visitar un lloc preciós. 


Ermita De Sant Elm es una capella petita situada per sobre del poble. Aquí vam gaudir del silenci, les vistes al mar i els raigs de sol.




No hay comentarios:

Publicar un comentario